04-01-2018

Centric neemt belang in BI-specialist VyZyr

Deel dit bericht

IT-dienstverlener Centric heeft een belang van 20 procent genomen in de in Kerkrade gevestigde Business Intelligence-specialist VyZyr. Beide organisaties willen zo het gebruik van de managementtool van VyZyr stimuleren binnen de gemeentelijke en waterschapsbelastingen.

VyZyr is een tool voor managementinformatie met in de praktijk bewezen overzichten en dashboards, die belastingkantoren en gemeenten inzicht geven in hun primaire belastingproces en de resultaten daarvan.

Volgens CEO Karim Henkens van Centric biedt VyZyr uitstekende standaardoverzichten gebaseerd op data uit Centric’s belastingsystemen. “In 2017 heeft een aantal grote organisaties VyZyr in gebruik genomen. Deze klanten van Centric zijn gebaat bij continui╠łteit in de samenwerking tussen Centric en VyZyr. Daarom hebben wij besloten een belang te nemen in VyZyr.”

Directeur Harold Vanhommerig van VyZyr is blij met de samenwerking en het onderlinge vertrouwen. “Klanten worden graag ontzorgd en kant-en-klare inzichten met tijdige, juiste en volledige informatie horen daarbij. Dat is wat VyZyr levert en wat we in samenwerking met Centric verder gaan uitbouwen. VyZyr is gespecialiseerd in belastingen en financie╠łn, maar de tool is generiek en daardoor ook inzetbaar binnen andere gemeentelijke domeinen.”

Partners