07-02-2018

Pluralsight en Stack Overflow geven ontwikkelaars toegang tot technologische vaardigheden

Deel dit bericht

Pluralsight, leerplatform voor bedrijfstechnologie, kondigt een samenwerkingsverband aan met Stack Overflow om ontwikkelaars te voorzien van hulpmiddelen die zij nodig hebben om hun vaardigheden te ontwikkelen, hun kennis te delen en meer succesvolle carrières te ontwikkelen. Door middel van het samenwerkingsverband kunnen ontwikkelaars hun ervaringen, carrière-hoogtepunten en hun technologische kennis tentoonstellen door hun Pluralsight IQ op hun Stack Overflow Developer Story te tonen.

Volgens Aaron Skonnard, medeoprichter en CEO van Pluralsight, moedigt de samenwerking met Stack Overflow ontwikkelaars aan om hun leertraject te transformeren: “Door hen een krachtige manier te bieden hun technologische vaardigheden te kwantificeren en ze met de wereld te delen. Pluralsight IQ geeft technologen de mogelijkheid om hun technische expertise te valideren, hun vaardigheden te tonen, en hun carrières te bevorderen."

In slechts vijf minuten en door middel van twintig vragen, kunnen technologen hun kennisniveau meten en een geverifieerd Pluralsight IQ ontvangen voor de meest populaire programmeertalen van vandaag de dag, met inbegrip van Angular, C#, JavaScript en Python. Na het voltooien van de test, kunnen gebruikers hun Pluralsight IQ op hun Developer Story plaatsen, waar het voorzien zal zijn met een tijdstempel om de relevantie van hun score aan te tonen. Sinds de lancering, hebben gebruikers deelgenomen aan meer dan 700.000 Pluralsight IQ-tests, waardoor ze een objectief, meetbaar begrip van hun technologische vaardigheden hebben verkregen.

"Pluralsight en Stack Overflow zijn er allebei op gericht om ontwikkelaars te helpen te leren, hun kennis te delen, en beter te worden," aldus Joel Spolsky, medeoprichter en CEO van Stack Overflow. "Ontwikkelaars komen naar Pluralsight om kernvaardigheden te ontwikkelen en gaan vervolgens naar Stack Overflow voor just-in-time-kennis. Dit samenwerkingsverband zorgt ervoor dat het voor ontwikkelaar gemakkelijker wordt om hun vaardigheden te tonen en hun carrière verder te ontwikkelen."

Als de eerste en enige externe vaardigheidstest gehost op Stack Overflow, stelt Pluralsight IQ technologen in staat om op een effectieve manier hun geverifieerde vaardigheden in een specifieke technologie aan te geven en om waardevolle leden van de ontwikkelaars-community te worden. Met behulp van de meer dan 60 tests die momenteel beschikbaar zijn, kunnen technologen Pluralsight IQ gebruiken om richting te geven aan hun leerproces en om relevant te blijven in een snel veranderende industrie.

Meer informatie: Pluralsight

Partners