13-02-2018

Info Support organiseert ook dit jaar IT Hackathon Paaspop

Deel dit bericht

Na een succesvolle eerste editie, organiseert Info Support op 30 en 31 maart een tweede IT Hackathon op Paaspop. Waar vorig jaar de nadruk lag op Internet of Things (IoT), worden Informaticastudenten en onlangs afgestudeerden dit jaar uitgedaagd om met zaken als Artificial Intelligence (AI), Machine Learning én IoT het verschil te maken voor de crowd van Paaspop. Aanmelden voor de hackathon is mogelijk tot 16 maart a.s.

Info Support gelooft dat zaken als AI, IoT, Big Data en Machine Learning grote krachten zijn achter vooruitgang. Daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden nieuwe technologieën te benutten en daarmee het verschil te maken voor onze klanten en in de wereld om ons heen. Vanuit ons innovatieplatform XperimentZ dagen wij medewerkers, klanten en studenten continu uit te experimenteren met de razendsnelle ontwikkelingen in IT. Maar wij laten ons ook graag inspireren door anderen. Daarom zoeken we voor deze hackathon graag de samenwerking met een nieuwe generatie IT-professionals.

Innovatieve oplossingen met impact
De hackathon is gericht op het maken van impact op de 50.000 bezoekers die Paaspop jaarlijks telt. Om dit te realiseren gaan Informaticastudenten en Young Professionals samen onder goede begeleiding van onze consultants twee dagen aan de slag met sensoren, IoT devices, AI en Machine Learning om innovatieve oplossingen te bedenken en deze te vertalen naar een Minimum Viable Product (MVP).

Denk daarbij aan het tijdig inspelen op grote stromen bezoekers naar optredens, het detecteren van telefoons of het opsporen van verdachte personen. Ook een betere verspreiding van de drukte bij horecapunten en toiletruimten of het verminderen van overlast voor omwonende behoren tot de mogelijkheden.

Er wordt gewerkt in een luxe tent op het terrein van Paaspop, vlakbij de artiesten check-in. Eten, (non alcoholisch) drinken en kampeerplekken worden volledig verzorgd en uiteraard krijgen deelnemers gratis (backstage) toegang tot het hele terrein.

Aanmelden
Ben jij Informaticastudent of net afgestudeerd en wil je deelnemen aan de hackathon? Kijk dan voor meer informatie of om je aan te melden op paaspop.infosupport.com.


https://paaspop.infosupport.com/

Partners