16-02-2018

Microsoft introduceert programma Microsoft for Startups

Deel dit bericht

Om startups te helpen hun klantportfolio uit te breiden en hun omzet te verhogen, introduceert Microsoft het programma Microsoft for Startups. Dit programma geeft startups toegang tot voordelen op het gebied van business, technologie en community.

Microsoft for Startups is gebaseerd op een betrouwbaar platform dat met de startups meegroeit en ze in verbinding brengt met hun community en klanten. De komende twee jaar investeert Microsoft 500 miljoen dollar om startups verkoopsamenwerkingen te bieden. Daarnaast biedt Microsoft hen toegang tot hun technologie en nieuwe community-omgevingen die de samenwerking binnen lokale ecosystemen bevorderen.

Het Microsoft for Startups programma helpt startups:
Nieuwe klanten, sectoren en markten te bereiken. De resources van het programma bereiden marketing- en salesteams van startups voor op het voldoen aan zakelijke klanteisen. Het stelt hen bovendien in staat deals te sluiten met organisaties in samenwerking met de grote salesorganisatie en het partnerecosysteem van Microsoft.
Snel innoveren dankzij toegang tot betrouwbare technologie, ondersteuning en developmenttools. Het programma voorziet startups van gratis Azure-credits tot 120.000 dollar, technische ondersteuning voor ondernemingen en developmenttools voor de bouw van innovatieve oplossingen in de cloud die door 90 procent van de Fortune 500-bedrijven wordt gebruikt.
Overal en altijd toegang te krijgen tot de juiste resources, door middel van:
- Microsoft Reactors: fysieke omgevingen waar ondernemers, ontwikkellaars, investeerders en de zakelijke community kunnen samenkomen om te overleggen, leren en delen. De komende maanden openen we Microsoft Reactors in Beijing, Berlijn, Londen, Shanghai, Sydney en Tel Aviv.
- Toegang tot Microsoft ScaleUp (voorheen Microsoft Accelerators): voor de ondersteuning van Series A- en meer gevorderde startups om de juiste markt te vinden voor hun producten, hun infrastructuur te verbeteren en hun bedrijven uit te bouwen met behulp van Azure en Microsoft Dynamics-diensten.
- Contact met Microsoft Ventures: het Microsoft-team van durfkapitaalverstrekkers, dat een actieve rol speelt in de belangrijkste groeifasen van met name Series A- tot D-startups.

Meer informatie over Microsoft for Startups.

Partners