22-02-2018

Zesde editie appril Festival raakt alle facetten van mobile solutions

Deel dit bericht

Appril festival is het grootste mobile business event van Nederland. Jaarlijks komt het bedrijfsleven en de top van de Nederlandse App industrie samen voor inspiratie, innovatie en new business. In de zesde editie van het festival, gehouden op 11, 12 en 13 april 2018 in Amsterdam, wordt de balans opgemaakt van tien jaar appdevelopment in Nederland – en wordt meer dan ooit vooruitgekeken.

Steeds meer bedrijven zetten massaal in op mobiele strategie. Of dit nu is voor het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen of de customer journey: de app economy is booming. It’s getting serious now!

Aandacht voor de toekomst
Appril festival groeide in enkele jaren van een community based festival (door appbouwers voor appbouwers) uit tot het grootste landelijke evenement op appgebied. Tijdens de zesde editie raakt het programma alle facetten van mobile solutions. Van Mobile Marketing Strategie, Big Data, UX Design tot Mobile Transformation met speciale aandacht voor de toekomst: Artificial Intelligence, AR/VR, IoT Smarthome Devices, Chatbots en meer. Ook dit jaar kunnen deelnemers showcases van Nederlandse bodem verwachten, inspirerende keynote speakers en interactieve sessies.

Balans van tien jaar app-ontwikkeling
Tien jaar app development in Nederland; wat heeft dit ons gebracht, waar liggen kansen voor de app industrie en wat zijn de knelpunten? RuigRok Netpanel voert voor appril festival een app brancheonderzoek uit. De resultaten worden gepresenteerd op woensdag 11 april tijdens de kick-of in B-Amsterdam.

In een interactieve sessie ondersteund door BuzzMaster gaat de zaal, onder leiding van mobile business expert Brechtje de Leij, in discussie met gerenommeerde panelleden waaronder Mike Lee (Chief Architect - Mayor Appsterdam), Bart Breij (Appadviseur – testte en recenseerde 20.000 apps voor iCulture.nl), Ivo Jansch (CEO App Agencies Egeniq / Buildozer) en Louise Verschuren (Co Founder Wuzzon / Mentor Startup Bootcamp).

Uitgebreid programma
In het middagprogramma op 11 april waaieren designers, developers en zakelijke deelnemers uit naar specialistische sessies, om elkaar weer te treffen tijdens de Mobile Heroes Borrel of het Netwerk Diner. Op donderdag 12 en vrijdag 13 april verzorgen verschillende festivalpartners waaronder ABN AMRO (Design Thinking) en Pinch (Journathon met o.a. Telegraaf & NOS) in-house sessies op diverse locaties in Amsterdam.

Early Bird
Ontmoet innovatieve geesten, bedreven zakenpartners, creatieve techneuten, gedreven innovatiemanagers en nieuwsgierige investeerders. Kom naar festival appril en laat innovatieve ideeën vliegen. App-lovers kunnen met een korting van 49,- euro naar het driedaags festival. Kijk op de Early Bird Ticket verkoop.

Meer informatie: appril Festival

Partners