04-04-2018

Zwaartepunt Centric in 2017 verschoven naar cloudproposities

Deel dit bericht

Centric heeft het publieksverslag over 2017 gepubliceerd. Diverse relaties vertellen over hun samenwerking met Centric in het afgelopen jaar, waaronder de gemeente Amsterdam, De Goudse, Ziggo en het Zweedse NetOnNet.

Kwaliteit omzet verbeterd
Centric kijkt tevreden terug op 2017. De omzet bedroeg 468 miljoen euro, een stijging van vier procent ten opzichte van 2016. Het EBIT-resultaat is licht gestegen en bedraagt 27,5 miljoen euro (2016: 26,5 miljoen euro). Positief is dat het zwaartepunt hierbij verder is verschoven naar cloudproposities en langlopende contracten, dienstverlening waar Centric veel toegevoegde waarde biedt.

Strategische focus en internationale groei
De strategische focus op de Nederlandse publieke en financiële sector en de internationale supply chain draagt bij aan de stabiliteit en continuïteit van de organisatie. Datzelfde geldt voor de intensieve internationale samenwerking en groei van de Staffing Services en IT Outsourcing-activiteiten.

Applicatiebeheer in de cloud zorgt voor meer continuïteit
De uiteenlopende expertise van Centric professionals en hun betrokkenheid bij het succes van klanten, geeft Centric een sterke voorsprong op andere organisaties en leidt tot de versterking van haar proposities, waaronder Hybrid Cloud. Hierin ontsluit Centric eigen applicaties en applicaties van klanten en hun kantooromgevingen. Door de bedrijfskritische infrastructuur en applicaties van klanten te beheren in de cloud, garandeert Centric continuïteit en kwaliteit.

Bekijk hier het publieksverslag.

Company:

Centric

Partners