03-05-2018

Paul de Wolff nieuwe commercieel directeur SQS Nederland

Deel dit bericht

Paul de Wolff (59) is benoemd tot commercieel directeur en lid van de directie van SQS Nederland en neemt onder meer de directe aansturing van de sales- en accountteams op zich. Het van oorsprong Duitse Software Quality Systems (SQS), testspecialist en wereldwijd aanbieder van kwaliteitsborgingsdiensten, is eind 2017 overgenomen door het Franse Assystem Technologies.

Volgens Managing-Director Wilbert van den Bliek van SQS Benelux en Nordics heeft Paul de Wolff meer dan 35 jaar ervaring en is in verschillende management- en directierollen verantwoordelijk geweest voor toonaangevende ICT en consultancyorganisaties in Europa en India. De ruime ervaring van De Wolff sluit aan bij de nieuwe fase die de dienstverlener uit Utrecht ingaat.

De Wolff heeft zin in de nieuwe uitdaging. “SQS heeft een onderscheidende propositie op het gebied van software- en systeemtesten, kwaliteitsbewaking, certificering en digitale transformatie. Door het bundelen van de krachten met een complementaire organisatie op het gebied van engineering ontstaat een wereldwijde onderneming met een ‘best in class’-aanbod en een omzet van EUR 1 miljard.”

Tags:

Testen, QA

Company:

SQS

Partners