09-05-2018

SQS en Enov8 sluiten strategisch samenwerkingsverband

Deel dit bericht

SQS heeft een strategisch samenwerkingsverband aangekondigd met Enov8, leverancier van een platform dat beheer van IT- en testomgevingen, holistisch beheer van testgegevens en releasebeheer omvat.

Organisaties die volgens de Agile- en DevOps-aanpak willen gaan werken, moeten in staat zijn om hun IT-landschap te optimaliseren en een doorlopend quality governance-proces te visualiseren en beheren. Met het nieuwe partnership ondersteunt SQS het effectieve beheer van de beschikbaarheid en configuratie van digitale omgevingen dat een hoofdonderdeel vormt van zijn Continuous-Q-dienstenaanbod.

De technologie van Enov8 zal worden gecombineerd met de domeinkennis en het mondiale bereik van SQS om organisaties te helpen hun IT-operaties te vereenvoudigen, resulterend in lagere IT-kosten, minder verstoringen en een gestroomlijnde levering van digitale projecten.
Rob McConnell, Global Head of SQS Digital Labs is verheugd over de samenwerking met Enov8. “SQS heeft lang gezocht naar een partner die ons in staat stelt om de end-to-end testomgeving en releaseprocessen van onze klanten te optimaliseren. Enov8 is de onbetwiste marktleider op dat gebied, en SQS gaat hun technologie inzetten om te voldoen aan de klantverwachtingen ten aanzien van testomgevingen en releasebeheer.”

Niall Crawford, medeoprichter en CTO van Enov8 voegt toe; “Ik ben blij dat SQS heeft gekozen voor Enov8 als strategische partner voor de levering van oplossingen voor IT- en testomgevingen, gegevens en releasebeheer. Het is geweldig om een partner te hebben zoals SQS die de complexiteiten van IT- en testoperaties kent, oog heeft voor de directe behoeften van klanten en begrijpt hoe een combinatie van SQS-diensten en Enov8-technologieën de operationele uitdagingen van klanten kan minimaliseren. Ik verwacht een productieve samenwerking tussen Enov8 en SQS, en ik denk dat onze gezamenlijke klanten met mooie succesverhalen zullen komen.”

Company:

SQS

Partners