18-07-2018

OutSystems biedt Low-Code Platform-oplossing voor Microsoft Azure Marketplace

Deel dit bericht

OutSystems lanceert een nieuw solution-template voor de Microsoft Azure Marketplace. Met de komst van deze oplossing kunnen bedrijven eenvoudiger de snelheid van het OutSystems-platform combineren met de veerkracht en uitgebreide services van Microsoft Azure.

De oplossing zorgt voor een naadloze koppeling tussen de twee omgevingen en integreert direct met Azure Active Directory en Azure SQL-database voor betere beveiliging en prestaties. Dit maakt dat bedrijven hun digitale transformatie kunnen versnellen en innovatie kunnen stimuleren.  

De gestroomlijnde oplossing versterkt de koppelingen tussen de twee omgevingen en biedt directe integratie met Azure Active Directory en Azure SQL Database voor verbeterde beveiliging en prestaties. Het versnelt ook de implementatie van het OutSystems-platform bovenop Azure, maakt integratie met veel geavanceerde Azure-services mogelijk en verhoogt de betrouwbaarheid door auto-scaling van het OutSystems-platform. De oplevering van toepassingen wordt tot tien keer sneller en Azure biedt een robuuste basis voor die toepassingen.

Versterking van de OutSystems-Azure-integratie biedt tal van zakelijke voordelen, waaronder een snellere time-to-market voor organisaties die nieuwe zakelijke services willen leveren die op Azure worden uitgevoerd. Met behulp van de solution-template kunnen organisaties beter inspelen op veranderingen in de markt en goedkoop en zonder risico meer innovatie in hun aanbod realiseren.

Meer informatie: OutSystems solution-template voor Microsoft Azure Marketplace

Partners