25-07-2018

Progress wint Artificial Intelligence Breakthrough Award 2018

Deel dit bericht

Progress, leverancier van technologieën voor applicatieontwikkeling en digitale ervaringstechnologieën, heeft met Progress NativeChat een award gewonnen voor ‘beste chatbotoplossing’. Dit platform voor het creëren en implementeren van chatbots wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie. De onderscheiding is uitgereikt door AI Breakthrough, een onafhankelijke organisaties die de topbedrijven, technologieën en producten op het gebied van kunstmatige intelligentie erkent.

“We zijn erg blij de met de AI Breakthrough Award voor ‘beste chatbotoplossing’. Progress blijft investeren in oplossingen waarmee organisaties de modernste mogelijkheden in hun applicaties kunnen implementeren”, aldus Dmitri Tcherevik, Chief Technology Officer bij Progress. “Naarmate de behoefte aan oplossingen op het gebied van machine learning, kunstmatige intelligentie, augmented reality en virtual reality groeit, blijven we vooraanstaande innovatieve oplossingen leveren om het toekomstige succes van onze klanten en partners te stimuleren.”

In tegenstelling tot andere chatbottechnologieën is NativeChat gebaseerd op CognitiveFlow™ technologie, waarvoor patent is aangevraagd. Deze technologie kan getraind worden met doelen, voorbeelden en data van bestaande systemen, waardoor de training vergelijkbaar is met het trainen van een nieuwe klantenservicemedewerker. Met NativeChat kunnen organisaties hun klanten gemakkelijk de mogelijkheid bieden om op een natuurlijke manier te converseren en te handelen op het kanaal van hun keuze, zonder tussenkomst van een klantenservicemedewerker.

CognitiveFlow-technologie
“De AI Breakthrough Awards belonen uitmuntendheid en erkennen de creativiteit, het harde werk en het succes van bedrijven, technologieën en producten op het gebied van kunstmatige intelligentie”, aldus James Johnson, Managing Director bij AI Breakthrough. “Chatbots zijn misschien wel de meest voorkomende oplossing op het gebied van kunstmatige intelligentie die bedrijven tegenwoordig gebruiken. Progress NativeChat onderscheidde zich van de rest door de innovatieve CognitiveFlow-technologie die zich in de loop van de tijd aanpast om klanten een menselijkere ervaring te bieden.”

De AI Breakthrough Awards worden uitgereikt in kunstmatige intelligentie en machine learning-gerelateerde categorieën waaronder AI-platforms, deep learning, smart robotica, business intelligence, natural language processing, industrie specifieke kunstmatige intelligentie toepassingen en meer. Het programma van dit jaar trok meer dan 2.500 nominaties aan uit meer dan vijftien verschillende landen over de hele wereld.

Partners