10-08-2018

IBM geeft Centric de Outstanding Hybrid Cloud Solutions Award

Deel dit bericht

Onlangs organiseerde IBM het Night of the Stars-event in Amsterdam: een feestelijke bijeenkomst waarbij de jaarlijkse IBM Business Partner Awards 2017 worden uitgereikt. Centric ontving de IBM Outstanding Hybrid Cloud Solutions Award.

Henco van Veen (accountmanager IBM Cognos Business Analytics) nam de prijs namens Centric in ontvangst. “We hebben de award gekregen vanwege de significante groei van de afname van IBM Cognos Analytics business door onze klanten in 2017. Dit was met name het gevolg van de lancering van een uniek ESA-licentiemodel (Embedded Solution Agreement) speciaal voor gemeenten.”

High value-partner
Peter den Haan (tech-sales manager analytics IBM Benelux) reikte de award uit "voor het leveren van een zeer solide resultaat in 2017 met dubbele groeicijfers. Binnen het analytics-segment heeft Centric laten zien één van dé high value-partners op dit gebied te zijn, vooral binnen de lokale overheid. Daarnaast heeft Centric dit resultaat te danken aan het aantrekken van een substantieel aantal nieuwe klanten. Ze blijven aantoonbaar investeren in hun sales en marketingfuncties en daarmee in hun omzet genererende activiteiten en fit-for-purpose packages".

Het is niet voor de eerste keer dat Centric een IBM-Award ontvangt in deze categorie: ook in 2013, 2014 en 2016 viel de ICT-dienstverlener in de prijzen.

Company:

Centric, IBM

Partners