16-08-2018

Valori sluit partnership met SmartBear

Deel dit bericht

Valori's chapter Mobile App Automation is een partnership aangegaan met SmartBear via distributeur Prianto voor het innoveren, testen, implementeren en optimaliseren van applicaties. SmartBear specialiseert zich in oplossingen voor functioneel testen.

Organisaties willen tegenwoordig snellere beschikbaarheid, profiteren van de cloud, betere software en voorbereid zijn op bijvoorbeeld Internet of Things (IoT). Hiervoor zijn veelal innovaties nodig die beginnen bij het ontwikkelen van software. Door de beste testsoftware in de markt van SmartBear te combineren met de beste testconsultants in Europa van Valori, ontstaat het optimale resultaat.

Marco van Harn, Chapterlead Mobile App Automation bij Valori zegt: “Om onze dienstverlening én productontwikkeling op het gebied van Mobile App Automation actueel en vernieuwend te houden waren we op zoek naar een partner met dezelfde ambities. Met SmartBear en al haar beschikbare tooling hebben we die gevonden.”

Marcel Mayer, Sales Director bij Prianto Benelux vult aan: “Met het ontstaan van steeds complexere IT omgevingen, de groei van SaaS applicaties en het gebruik van meerdere devices en browsers, wordt software ontwikkeling steeds meer een ingewikkeldere, maar tevens ook belangrijkere taak. Door de hoogwaardige oplossingen voor onder andere functioneel en performance testen van SmartBear in te laten zetten door de gekwalificeerde en ervaren testconsultants van Valori, wordt gezorgd voor het beste eindresultaat en een optimale aansluiting van IT op de business.”

Partners