23-08-2018

Nederlandse robotics-projecten tonen werk van de toekomst tijdens UiPath Together

Deel dit bericht

Donderdag 6 september organiseert UiPath, aanbieder in enterprise Robotic Process Automation (RPA) software, voor de eerste keer in Nederland UiPath Together. Het thema van het event is Get ready for the future of work.

In één middag worden bezoekers aan de hand van diverse praktijkverhalen en inspirerende keynotes meegenomen in de reis naar RPA en Artificial Intelligence (AI). Klanten vertellen hoe je als organisatie start met RPA en hoe je hierin succesvol doorgroeit. Daarnaast gaat een Google-vertegenwoordiger dieper in op de toekomst van AI.

UiPath is sinds een half jaar gevestigd in hartje Amsterdam. Ondanks deze korte periode in Nederland maakte de organisatie dit jaar een ongekende groei door. Maar liefst vijfentwintig nieuwe klanten zijn toegevoegd aan het portfolio en de organisatie heeft dertig nieuwe lokale partners die UiPath helpen de adoptie van RPA mogelijk te maken.

Maurits Houck, Country Manager Nederland bij UiPath: “Wereldwijde concurrentie, een tekort aan gekwalificeerd personeel en demografische veranderingen hebben als gevolg dat bedrijven hun talent effectiever moeten inzetten. #UiPathTogether deelt de enorme kans van RPA op dit gebied en hoe dit vandaag nog te omarmen.”

De dag wordt voorgezeten door Marco Gianotten, oprichter van onderzoeks- en adviesbureau Giarte en expert op het gebied van omdenken over het managen van informatietechnologie. “RPA is de eerste golf van Artificial Intelligence die enterprise IT verplettert. Het is het laaghangende fruit dat CIO's niet kunnen negeren. #UiPathTogether in Amsterdam laat zien dat RPA niet alleen een trend is, maar het nieuwe normaal”, aldus Marco Gianotten.
Naast drie klantcases zijn de bevestigde sprekers voor het event: Vargha Moayed, Chief Strategy Officer bij UiPath, Boris Krumrey, Chief Robotics Officer bij UiPath en Guy Kirkwood, Chief Evangelist bij UiPath. Maurits Houck zal alle bezoekers welkom heten en het event openen.

#UiPathTogether vindt plaats op donderdag 6 september 2018 van 13.00 uur tot 18.00 uur in het Westergastheater te Amsterdam.

Partners