30-08-2018

IT'ers welkom tijdens open huis Belastingdienst

Deel dit bericht

Voor iedereen met interesse op het gebied van accountancy, fiscaliteit, ICT en data science opent de Belastingdienst van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 september zijn deuren in Utrecht tijdens de Belastingdienst WerkWeek.

Aan de hand van interactieve workshops, interviews en break-out sessies laat de Belastingdienst, inclusief FIOD en Douane, zien wat het werken bij de fiscus inhoudt. De Belastingdienst WerkWeek is voor iedereen, of je nu net een opleiding hebt afgerond, al een aantal jaar werkervaring hebt of werken en leren wilt combineren.

Iedere avond staat een ander vakgebied centraal.
- Dinsdag 4 september Accountancy - workshops over bijvoorbeeld belastingontwijking en –ontduiking en data-analyse.
- Woensdag 5 september Fiscaliteit - workshops over onder andere Zeer Vermogende Personen en toezicht.
- Donderdag 6 september ICT - workshops over mobile security, informatiebeveiliging, security-architectuur en de opsporingsmogelijkheden van de FIOD.
- Vrijdag 7 september Data Science - workshops over de rol van data bij de Belastingdienst en een data-escape room waarin bijvoorbeeld security, beheersbaarheid, intelligentie en optimalisatie op basis van data terugkomen.

Deelname aan de WerkWeek is gratis, maar het aantal beschikbare plekken is beperkt. Inschrijving via: www.werken.belastingdienst.nl/werkweek.
Partners