Think Amsterdam
(09-10-2018)

Deel dit bericht

IBM organiseert op 9, 10 en 11 oktober Think Amsterdam. Onder het motto Where technology meets humanity komen tijdens Think Amsterdam IT- en business professionals samen om de impact rondom AI, cloud & data te bespreken.

Ontdek waarom een flexibele hybrid cloud-infrastructuur het fundament voor uw bedrijf vormt. Hoe deze cloudomgeving samen met nieuwe technologieën, zoals Blockchain en IoT, een snellere time-to-market realiseert. En op welke wijze we samen de veiligheid van data, klanten en organisaties kunnen waarborgen.

Voor elk onderwerp is een campusagenda samengesteld:
• Modern Infrastructure - Aan de basis van innovatie en een snelle time-to-markt ligt een hybrid cloud-infrastructuur, daar zijn de meeste bedrijven van overtuigd.
• Security & Resiliency - Ontdek wat er nodig is om uw bedrijf cyberresilient te maken en leer de nieuwste oplossingen voor het signaleren, voorkomen en aanpakken van incidenten kennen.
• Cloud & Data - Benut al uw data in een veilige cloud, speciaal voor uw organisatie gemaakt. Maak de stap van inzicht naar intelligentie met zelflerende systemen.
• Business & AI - Nu is het uw beurt om de disruptor te zijn - zie veranderingen voor ze gebeuren, zodat u uw relevantie blijft behouden.
• Developer Night - Kom naar de Developer Night: een avond om nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Met enkel developers aan het woord, kun je sessies vol code en live demo’s verwachten.

9, 10 en 11 oktober 2018

Adres:
IBM Client Center
Johan Huizingalaan 765
1066 VH Amsterdam

Meer informatie over Think Amsterdam: IBM

Partners