Sporthack
(04-10-2018)

Deel dit bericht

Datum: 04-10-2018 t/m 05-10-2018
Kosten: gratis
Organisator: Sportbedrijf Arnhem
E-mail: mark.debets@sportbedrijfarnhem.nl
Website: http://www.sporthack.nl
Telefoon: 0263774186
Plaats: Arnhem
Locatie: Gele Kubus

Hack jij mee aan sport in de openbare ruimte?

De sportwereld verandert: sporten worden individueler en diverser, worden ondersteund door sensoren en meer in de openbare ruimte. Sportbedrijf Arnhem wil meegaan met deze verandering en zoekt hierin haar nieuwe rol. Bedenk jij met je team een innovatief product, dienst of strategie die ons echt op de kaart zet? Meld je dan nu aan voor de eerste editie van de Sportbedrijf Arnhem Hackathon op 4 en 5 oktober in Arnhem.

Er zijn vier cases op het gebied van big data, relevantie en strategie, sporten in het park en het belonen van beweging. Wat is er bijvoorbeeld nodig in een park om sporten en bewegen te bevorderen? Hoe speel je als sportorganisatie in op al die veranderingen in de sportwereld? Welke slimme technologieën kun je inzetten als het gaat om bewegen in de openbare ruimte? Als bedrijven- of studententeam ga je twee dagen lang met één van deze cases aan de slag.

Teams maken kans op de hoofdprijs van € 2.000 of één van de andere mooie prijzen en kunnen zich profileren bij publiek, partners en jury. De beste teams mogen hun prototype laten zien bij de Innovate Experience op 6 oktober en gaan daarna met Sportbedrijf Arnhem en de partners aan de slag om het idee te realiseren. Kennis, ervaring en budget staan hiervoor klaar.

Meer praktische informatie en de cases vind je op www.sporthack.nl. Op deze site kun je je team ook aanmelden.

Tags:

Sport

Company:

Sporthack

Partners