25-09-2018

Ordina breidt security- en privacydiensten uit met GRCcontrol

Deel dit bericht

Ordina heeft een partnerovereenkomst voor de Benelux gesloten met CompLions-GRC, leverancier van GRCcontrol. Met dit partnership breidt Ordina haar security- en privacy-dienstverlening verder uit. Voor CompLions voegt de overeenkomst een nieuwe en gerenommeerde partner toe.
 
Dankzij de bundeling van Ordina’s expertise en CompLions GRC tooling kunnen klanten van Ordina op efficiënte wijze de processen beheersen die nodig zijn om te voldoen aan de recente AVG/GDPR privacy-wetgeving. De software biedt de mogelijkheid alle processen rondom informatiebeveiliging binnen een Information Security Management System (ISMS) op te zetten en vast te leggen in een digitaal dossier.
 
Vincent Meijer, Director Cyber Security & Privacy van Ordina: ”Optimale bescherming van gegevens die digitaal zijn vastgelegd, staat in het middelpunt van de belangstelling. Wet- en regelgeving wordt steeds strenger. Securitybeleid staat hoog op de agenda van onze klanten. Ordina biedt een integrale aanpak, waarin techniek, organisatorische vraagstukken en personele aspecten zijn meegenomen. We hebben inmiddels ruime ervaring met GRCcontrol opgedaan bij onder andere politie en semi-overheid. Dankzij het partnership kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden.”

Frans Broekhof, CEO van CompLions: “CompLions levert met GRCcontrol een complete GRC Tool voor ISMS en AVG-doeleinden. Het is een SaaS-oplossing die zich uitstekend met andere diensten laat integreren. Ordina heeft een klantenbestand dat perfect aansluit op onze dienstverlening. De CompLions GRC tooling is bijzonder geschikt voor organisaties waar Governance, Risk, Compliance en security in combinatie met efficiency en kwaliteitsverbetering serieus genomen worden.”

Tags:

Security, Privacy

Company:

Ordina

Partners