29-10-2018

Qualys biedt monitoring voor CIS Microsoft Azure Foundations Benchmark

Deel dit bericht

Qualys biedt klanten monitoring en assessment voor de CIS (Center for Internet Security, Inc.) Microsoft Azure Foundations Benchmark binnen haar Cloud Security Assessment (CSA) Cloud App.

Deze nieuwe geautomatiseerde compliance-monitoring en -assessment helpen security- en DevOps-teams bij het continu identificeren van bedreigingen die veroorzaakt worden door misconfiguraties, ongeoorloofde toegang en niet-standaard installaties. Ook bieden ze suggesties voor oplossingen, zodat risico’s sneller onder controle zijn te krijgen.
 
De CIS Microsoft Azure Foundations Benchmark biedt een beschrijving van een veilige basisconfiguratie voor IT-assets in Microsoft Azure. Cloud Security Assessment automatiseert de realtime security monitoring op basis van deze industriestandaard en stelt teams in staat om alle Azure-cloudinvesteringen continu veilig te krijgen en te houden.
 
“Door de assessment van de CIS Foundations Benchmark for Microsoft Azure te automatiseren, biedt Cloud Security Assessment organisaties de mogelijkheid om hun compliance te schalen en de risico’s rond hun Azure-gebruik te beheren”, zegt Philippe Courtot, bestuursvoorzitter en CEO van Qualys.

De Cloud Security Assessment Cloud App biedt:
• Continue security-monitoring
• Inzicht en bedreigingsprioriterings.
• Geautomatiseerde security door de gehele DevOps-pijplijn

Partners