09-11-2018

Dell Boomi voert nieuwe visie op iPaaS door

Deel dit bericht

Dell Boomi voert in de komende maanden een nieuwe visie op iPaaS (Integration Platform as a Service) door in het productaanbod en algehele strategie van het bedrijf. Daarmee wil Boomi de beste bedrijfsresultaten blijven realiseren voor klanten en partners.                                                     

iPaaS is technologie voor de transformatie van bedrijven die meer moet doen dan alleen applicaties integreren. Bij bedrijven, partners en klanten moet iPaaS volgens Dell Boomi applicaties, mensen en dingen met elkaar verbinden. Die connectiviteit moet worden gerealiseerd op een onmerkbare, efficiënte manier die bijdraagt aan een hoge productiviteit en snellere resultaten. Boomi is momenteel de enige leverancier van een samengevoegd iPaaS-platform dat het volgende omvat:
- Integrate: voor het verbinden van applicaties en data in de volledige hybride bedrijfsomgeving.
- Hub: voor het synchroniseren en verrijken van data, zodat een Single Source of Truth ontstaat voor de hele organisatie.
- Exchange: voor het beheren van uw netwerk van handelspartners met behulp van traditionele data-uitwisseling en moderne webserviceprotocollen.
- Mediate: voor het ontwerpen, beveiligen en schalen van API's gedurende hun gehele levenscyclus.
- Flow: voor het bouwen van customer journey's en de automatisering van zowel eenvoudige als complexe workflows.

Boomi's nieuwe visie op iPaaS bestaat uit:
- Ongeëvenaarde gebruikerservaring: Boomi weet dat iPaaS wordt gebruikt door mensen met uiteenlopende technische kennis voor allerlei projecten, van eenvoudig tot ingewikkeld. De nieuwe gebruikerservaring zorgt ervoor dat iedereen het product op zijn eigen niveau kan gebruiken en biedt begeleiding die is aangepast op het project of de use case waaraan op dat moment wordt gewerkt. Daardoor kunnen gebruikers zich volledig richten op de vraagstukken die ze moeten oplossen en elk project eenvoudig voltooien. Voor elk soort project, van HR tot financiën en verkoop, zijn uitgebreide begeleiding en suggesties beschikbaar.
- Informatie uit de community: In 2008 was Boomi de eerste die gebruikmaakte van kunstmatige intelligentie voor het vereenvoudigen en managen van integratieprocessen met Boomi Suggest, Boomi Resolve en Boomi Assure. De nieuwe visie bouwt hierop voort en voorziet de gebruiker bij elke stap van nuttige informatie, waardoor projecten snel en efficiënt kunnen worden afgerond. Boomi beschikt over zo'n 20 TB aan anonieme metagegevens die als informatiebron zijn geïntegreerd in elk onderdeel van het platform, waardoor gebruikers nog productiever kunnen werken. Op basis van feedback en inzichten uit de community krijgen gebruikers suggesties voor de optimale configuratie van Boomi met het oog op hun specifieke behoeften.
- Eenvoudig samenwerken: Teamwork is essentieel. Daarom draait de nieuwe gebruikerservaring van Boomi helemaal om het ondersteunen van de samenwerking van teams en individuen in real time, inclusief de bijbehorende hulpmiddelen voor beheer en het volgen van voortgang.
- Blockchain-integratie: Het samengevoegde platform van Boomi biedt ondersteuning voor de toonaangevende blockchain-platformen Ethereum en Hyperledger Fabric, zodat klanten snel en eenvoudig blockchain smart contracts kunnen opnemen in hun bedrijfsprocessen. Blockchain maakt momenteel een enorme ontwikkeling door en Boomi draagt actief bij aan het definiëren van standaarden. Ook neemt het bedrijf deel aan verschillende consortiums om mede te kunnen bepalen wat de vereisten gaan zijn voor klanten die blockchain willen gebruiken.

Partners