12-11-2018

iQibt lanceert technologiebedrijf INNOV8iON

Deel dit bericht

Begin november opende INNOV8iON haar deuren onder leiding van Xander Rijken en Pieter Gijselhart. INNOV8iON is een initiatief van iQibt en richt zich op technologische innovaties als Blockchain, IoT, AI, API Management en Machine Learning, met een focus op SAP.

André den Braber, CEO van iQibt en Partner bij INNOV8iON vertelt: “Vanuit de markt krijgen wij steeds vaker de vraag naar kennis op het gebied van IoT, Blockchain en Machine Learning. Technologische ontwikkelingen die om specialistische expertise vragen. Deze behoefte inspireerde ons om te investeren in een bedrijf met een eigen focus, specialisme en identiteit. Waar iQibt zich meer richt op de business en het optimaliseren van processen, richt INNOV8iON zich echt op technologische innovatie."

Xander Rijken, CIO van INNOV8iON en voormalig werknemer van iQibt vertelt: “Het SAP portfolio evolueert in een zeer hoog tempo. Wat resulteert in een zeer uitgebreid en innovatief platform zoals SAP Leonardo. Dit platform biedt veel kansen, maar roept ook vragen op. Toen iQibt de ambities van INNOV8iON schetste, viel alles samen; een kans om innovatie en technologie te vertalen naar baanbrekende oplossingen voor organisaties."

Xander start het nieuwe bedrijf met collega Pieter Gijselhart: “De focus op technologische vooruitgang en de manier waarop we dit aanpakken zijn vernieuwend en verfrissend. Maandelijks onderzoeken wij technologieën in ons lab. Deze ontdekkingen zorgen niet alleen voor nieuwe oplossingen, ook delen wij hiermee onze kennis en het enthousiasme voor technologie met elkaar. Deze combinatie van kennis, ambitie, passie voor technologische innovatie en de juiste vertaling naar de markt, vormt de belangrijke basis van INNOV8iON."

Partners