21-11-2018

Rubrik lanceert Accelerator voor Microsoft Azure

Deel dit bericht

Rubrik lanceert Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure om zakelijke klanten een enkelvoudige oplossing te bieden om data te beschermen en te beheren, van on premise tot Microsoft Azure. Rubrik Accelerator voor Azure is een toevoeging aan het populaire aanbod voor Microsoft-klanten met geautomatiseerde databescherming voor Microsoft Hyper-V, ondersteuning voor fysieke Windows en onmiddellijk databaseherstel met SQL Live Mount.

Gartner voorspelt dat cloud computing en -services tegen 2021 een omzet van 300 miljard dollar zullen hebben. Rubrik versnelt de cloudgang met een eenvoudige, samengevoegde oplossing voor databescherming en applicatiemobiliteit tussen datacenters naar Azure.

“Elke zakelijke klant die ik spreek, heeft cloud ambities. Veel organisaties worden echter afgeremd door complexe, legacy-oplossingen voor databeheer die cloud migratie buiten bereik houden,” zegt Mike Tornincasa, Executive Vice President, Worldwide Sales bij Rubrik. “Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure maakt het gemakkelijk voor bedrijven om over te schakelen naar een hybride cloud model en zo sneller te innoveren, productiever te zijn en kostenbesparingen te realiseren. Daarnaast biedt Rubrik klanten de mogelijkheid om hun volledige Microsoft-investering op één platform te beheren, zowel on premise als in public cloud omgevingen.”

Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure biedt:
- Een snelle route naar Azure-succes: met Rubrik kunnen klanten eenvoudig overstappen naar Azure door een enkele oplossing te bieden voor de bescherming en het beheer van data in alle omgevingen. Klanten van Rubrik automatiseren archivering naar Azure voor kosteneffectieve retentie op lange termijn. Naarmate ze vorderen in hun cloudreis, kunnen ze snel applicaties in Azure draaien voor test/dev.
- Eenvoud van beheer: klanten maken gebruik van een enkele, eenvoudige Rubrik-interface om applicaties op locatie, in the edge en in de cloud te beheren. Gebruikers automatiseren back-up-, herstel- en archiveringsschema's met slechts een paar klikken via één SLA, waardoor de dagelijkse beheertijden van uren tot minuten worden verkort.
- Sneller herstel met SQL Live Mount en globaal zoeken: klanten kunnen binnen enkele minuten herstellen met de populaire Live Mount-oplossing van Rubrik voor SQL en bestanden onmiddellijk lokaliseren met voorspellende globale zoekopdrachten die on-premise en de cloud omvatten, inclusief bestanden, mappen, filesets, virtuele machines (VM) en database-instanties.
- Gratis CloudOn- en Azure-credits: om het risico van cloud migratie te verminderen, ontvangen nieuwe gebruikers van Rubrik Accelerator voor Microsoft Azure zes maanden gratis Azure van Microsoft en twaalf maanden gratis CloudOn van Rubrik.

Company:

Rubrik

Partners