03-12-2018

OutSystems en Deloitte transformeren risicomanagement met behulp van AI en Low-Code

Deel dit bericht

OutSystems heeft Deloitte geholpen bij het bouwen van het artificial intelligence platform Behaviour and Emotion Analytics Tool (BEAT). Onder de naam van Deloitte True Voice en aangedreven door de BEAT-engine, zal het door Deloitte en haar klanten ingezet worden om aan normen van Conduct Risk te voldoen en zodoende boetes te vermijden die verband houden met onjuiste menselijke beoordeling of onvoldoende overzicht.

Volgens Dan Asserati, risk-advisory manager bij Deloitte, is Gedragsrisico is Conduct Risk voor zowel bedrijven als regelgevers een belangrijk onderwerp. “Het identificeren ervan is echter vaak een tijdrovend proces, met een willekeurige selectie. Voor financiële dienstverleners gaat het vaak om aanzienlijke hoeveelheden interacties met klanten die ze moeten bekijken en tegen aanzienlijke kosten. Deloitte True Voice waarschuwt als taal- of gedragsaspecten, die worden gebruikt om financiële producten te verkopen, het risico brengen niet te worden nageleefd, voordat er sprake is van een ernstig gedragsrisico voor organisaties. Bovendien kan het helpen inzicht in klantinteracties te identificeren, waarde te creëren, processen te optimaliseren en training van personeel te verbeteren."

Met behulp van het low-code applicatieontwikkelingsplatform van OutSystems duurde de ontwikkeling van het klantenportaal slechts vijf maanden. De applicatie-interface kan worden aangepast, zodat Deloitte kan voortbouwen op de blauwdruk en de oplossing kan afstemmen op klanten in verschillende sectoren.

Partners