29-01-2019

OutSystems en Microsoft-specialist Motion10 tekenen partnership

Deel dit bericht

Microsoft-specialist Motion10 stapt met Low-Code platformleverancier OutSystems in de wereld van low-code development om klanten te ondersteunen in hun cloudstrategie. Beide partijen tekenden onlangs een partnerovereenkomst. Motion10 is naar eigen zeggen hiermee een van de eerste Microsoft Azure-specialisten die haar dienstverlening uitbreidt met Low-Code ontwikkeling.

Voor Motion10 is OutSystems de beste keuze vanwege het solution-template voor de Microsoft Azure Marketplace. Door de samenwerking met OutSystems garandeert Motion10 gemakkelijke, veilige integratie tussen het OutSystems-platform en de diensten van Microsoft Azure. De integratie van OutSytems met Microsoft Azure biedt een combinatie van de snelheid van Low-Code applicatieontwikkeling en de geavanceerde diensten en wereldwijde schaal van Microsoft Azure. Dit zorgt dat organisaties eenvoudig digital solutions factories kunnen bouwen om hun digitale transformatie en innovatie te stimuleren.

Door het inzetten van OutSystems wil Motion10 haar klanten versnelde applicatieontwikkeling bieden, waar Azure een robuuste fundering biedt voor de gebouwde applicaties. Hierdoor kunnen organisaties zich richten op het snel leveren van zakelijke toepassingen. Deze applicaties integreren eenvoudig met bestaande systemen waarin aangepaste code toegevoegd kan worden wanneer dat nodig is.  

Voordelen voor Microsoft klanten
Het partnership geeft volgens Wilfred Noppers, Business Lead Integratie & Development bij Motion10, de kans om de kracht van de Azure cloudplatformen beter tot zijn recht te laten komen. “Deze samenwerking versnelt de digitale transitie van onze klanten. Innoveren met de cloud wordt steeds gemakkelijker en veiliger. Als men veelal Microsoft-technologie gebruikt, biedt OutSystems een belangrijk voordeel ten opzichte van andere Low-Code platforms vanwege de integratie met Azure.”
Stef Koopman, Channel Director OutSystems Nederland, ziet het ecosysteem van partners in Nederland rap groeien. “Het partnership met Motion10 is voor ons belangrijk omdat zij kennis in huis hebben op het gebied van Microsoft-technologie en de integratie met Microsoft Azure. Die kennis gecombineerd met OutSystems is voor ons een unieke waardepropositie. Daarom zijn partners zoals Motion10 voor ons zo belangrijk. Het specialisme van Motion10 op dit gebied en de kracht van OutSystems is een sterke combinatie. Als we die koppeling bij klanten tegenkomen, denken we al snel aan Motion10.” 

Partners