05-02-2019

Thinkwise lanceert eigen community

Deel dit bericht

Thinkwise, leverancier van een low-code software development platform, lanceert haar eigen Learn & Support-omgeving. Met deze interactieve omgeving wil Thinkwise gebruikers van het platform helpen hun kennis te vergroten met online-trainingen.

In de nieuwe Learn & Support-omgeving is alle documentatie over het platform beschikbaar. Via de community kunnen klanten en partners van Thinkwise met elkaar in contact komen, kennis delen en vragen stellen op het forum. Thinkwise deelt hier verder informatie over productontwikkeling, updates, functionaliteiten en events. Het onderdeel Learn geeft de gebruiker toegang tot alle trainingen. Op een eigen tijdstip kunnen zij zelfstandig online-trainingen volgen. De community bestaat uit een forum, gamification, documentation, ‘ideation’ en blogs. Developers helpen elkaar door hun kennis en ideeën te delen. Zij kunnen vragen stellen en beantwoorden op het forum. Thinkwise experts plaatsen hier ook regelmatig technische blogs met nuttige tips, en delen hun visie. Het onderdeel Sneak preview geeft developers als eerste een voorproefje van nieuwe functionaliteit en de laatste ontwikkelingen.

Kennis voor iedereen toegankelijk
Via de website van Thinkwise is de Learn & Support-omgeving voor iedereen beschikbaar en krijgt elke bezoeker toegang tot alle beschikbare informatie. Na aanschaf van een Thinkwise-licentie kunnen gebruikers ook online-trainingen volgen en actief deelnemen en reageren op het forum. Klanten van Thinkwise kunnen zo snel aan de slag nadat zij een licentie hebben aangeschaft.

Partners