08-02-2019

Dynatrace introduceert gratis Dynatrace Develop Program voor ontwikkelaars

Deel dit bericht

Dynatrace introduceert een levenslang gratis programma gericht op de werving, opleiding en groei van het aantal ontwikkelaars bij klanten en partners, voor uitbreiding van het Dynatrace software intelligence platform voor hybride cloud-omgevingen.

Als bedrijven investeren in het toevoegen van intelligentie aan hun cloud-omgeving om autonome cloud-toepassingen mogelijk te maken, voorziet Dynatrace hen van de tools en resources om die ontwikkeling te versnellen. Het open software intelligence platform van Dynatrace is te integreren met applicaties van derden voor het slimmer maken van processen en workflows en het toevoegen van nieuwe databronnen en events.

Dynatrace Developer Program
Het Dynatrace Develop Program biedt toegang tot een community van ontwikkelaars en architecten van businessapplicaties via een centrale website. Daarop staan trainingsmaterialen, best practices en informatie over het ontwikkelen van extensies en integraties voor het Dynatrace software intelligence platform. Deelnemers aan het programma krijgen ook toegang tot een eigen gedeelte op het platform, om te innoveren en samen met andere deelnemers waarde toe te voegen, zolang ze een licentie voor het Dynatrace-platform gebruiken. Het programma is onlangs aangekondigd tijdens de jaarlijkse cloud- innovatie conferentie Perform, waar zo’n 1.600 klanten, partners en developers aan deelnamen.

One-stop-shop
“Het Dynatrace Developer Program is een ‘one-stop-shop’ voor ontwikkelaars om met Dynatrace te innoveren en te creëren”, zegt Steve Tack, Senior Vice President Product Management van het bedrijf. “Daarmee stellen wij organisaties in staat de AI- en automatiseringsfuncties van Dynatrace’s software intelligence platform uit te breiden met tools en workflows van derden. Met als doel meer inzicht te vergaren en de automatiseringsgraad uit te breiden, waaronder met autonome cloud-toepassingen. Door een centrale samenwerkingsomgeving te creëren kan Dynatrace sneller toegang bieden tot alle daarvoor benodigde tools en resources voor het snelgroeiende ecosysteem.”

Meer informatie: Dynatrace

Partners