14-02-2019

Rubrik lanceert open source community Rubrik Build

Deel dit bericht

Rubrik lanceert de open source community Rubrik Build waarin deelnemers nieuwe applicaties, automatiseringsoplossingen en integraties aan kunnen dragen voor het vereenvoudigen van monitoring, testing, development en geautomatiseerde workflows. Het doel is om een levendige gemeenschap rond de API's van Rubrik te creëren, om snel te kunnen beginnen met pre-built cases, snelstart-handleidingen en integraties met populaire tooling. Rubrik is leverancier van Cloud Data Management oplossingen.

Sinds Rubrik in 2014 begon zijn de producten bewust rond een API-first architectuur gebouwd, vertelt Chief Technologist Chris Wahl bij Rubrik. “We vinden dat onze klanten en partners Rubrik makkelijk moeten kunnen integreren in tools van derden en dat ze onze eenvoudige, beleidsgedreven aanpak zonder moeite op hun omgeving moeten kunnen toepassen. Het Build-programma is ontworpen met onze klanten in het achterhoofd, om de transitie naar RESTful API’s te vergemakkelijken.”

De open source projecten zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën:
• Software Development Kits: de codeertalen waarmee het bouwen van applicaties via Rubrik’s API’s mogelijk wordt.
• Tooling Integrations: Tools die naadloos integreren met Rubrik om test-, ontwikkelings- of monitoringtaken eenvoudiger en efficiënter te maken.
• Use Cases: Geautomatiseerde workflows die kunnen worden gebruikt in een omgeving om een doel te realiseren.

Meer informatie: Rubrik

Partners