19-02-2019

Xebia behaalt AWS Machine Learning Competency

Deel dit bericht

Xebia Group is door Amazon Web Services (AWS) erkend als Machine Learning Competency partner. Met de ML Competency ontvangt Xebia waardering voor de uitgebreide ervaring met het implementeren van machine learning- en data science-processen met behulp van AWS-diensten.
 
Xebia behaalde de competentie onder meer door de gerealiseerde oplossingen bij Royal FloraHolland. Bij de grootste bloemenveiling ter wereld heeft Xebia met AWS Machine Learning diensten een aantoonbare bijdrage geleverd aan de introductie van datagedreven oplossingen. “We wisten al dat Xebia een leidende speler was op het gebied van data science en cloud in Nederland. Toen we begonnen met de ontwikkeling van onze data science-activiteiten op AWS, besloten we dat samen met Xebia te doen,” vertelt Remco Wilting, hoofd data en data science bij Royal FloraHolland.

Drive
Xebia Group is een full-service leverancier van advanced analytics en machine learning oplossingen met behulp van AWS-services. “Door experts vanuit verschillende domeinen bij elkaar te brengen, realiseren we oplossingen voor klanten. Steeds vaker maken deze oplossingen gebruik van machine learning-toepassingen en cloud technologie,” licht Bart Verlaat, managing director van Xebia’s cloud consultancy boetiek Binx.io, toe.
CEO Andrew de la Haije van Xebia is trots op het feit dat AWS de inzet en inspanning met machine learning erkent. “De toekenning van de AWS ML Competency onderstreept onze capaciteit en drive om met de laatste technologische ontwikkelingen businesswaarde te realiseren voor onze klanten.”

AWS Competency Program
AWS biedt organisaties, van startup tot wereldwijde onderneming, schaalbare, effectieve, en kosteneffectieve oplossingen. Met het AWS Competency Program brengt AWS de vraag van organisaties naar naadloze integraties en de uitrol van oplossingen samen met de specifieke ervaring en expertise van de geselecteerde Consulting en Technology APN Partners.
Xebia Group bestaat uit zeven gespecialiseerde organisaties: Xebia, Xebia Academy, XebiaLabs, StackState, GoDataDriven, Xpirit en Binx.io. Binnen de groep werken wereldwijd meer dan 700 mensen in kantoren in Amsterdam en Hilversum (NL), Parijs (FR), Delhi en Bangalore (IN) en Boston (VS).

Partners