06-03-2019

SaaS-tool BlueDolphin van ValueBlue helpt ANWB

Deel dit bericht

ANWB heeft gekozen voor BlueDolphin, een platform van ValueBlue voor enterprise architectuur en Business Process Management. BlueDolphin helpt de ANWB verder bij de digitale transformatie en daarmee met de verbetering van haar dienstverlening.

De ANWB is een grote organisatie (3718 medewerkers en ruim 4,5 miljoen leden) die een breed palet aan diensten en producten aan haar leden en aan de markt biedt. Deze worden meer en meer digitaal ingericht. ANWB heeft voor BlueDolphin gekozen omdat het ondersteuning biedt aan alle betrokkenen die werken aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het IT-landschap.

Wilko Visser, directeur van ValueBlue: “BlueDolphin laat medewerkers effectief met elkaar samenwerken vanuit één centrale repository. Het lerend vermogen van de organisatie wordt vergroot, omdat wijzigingen en nieuwe inzichten direct voor iedereen beschikbaar zijn. Met BlueDolphin is het eenvoudig om de impact van wijzigingen te bepalen. Het biedt krachtige functionaliteit voor Applicatie Portfolio Management en je kunt de doelarchitectuur modelleren met de stappen daar naartoe, waardoor er doelgerichter kan worden samengewerkt.”

ValueBlue heeft BlueDolphin ontwikkeld, een SaaS samenwerkingsapplicatie om het digitale landschap en de bedrijfsprocessen van organisaties in kaart te brengen. BlueDolphin brengt alle data over de bedrijfsprocessen en het IT-landschap bij elkaar en vertaalt deze naar stuurinformatie, door middel van duidelijke visualisaties en rapportages. Het bedrijf is in 2011 opgericht. BlueDolphin wordt nationaal en internationaal gebruikt door zo’n 100 organisaties.

Partners