29-03-2019

XebiaLabs lanceert DevOps-oplossing XL JetPack voor AWS Marketplace

Deel dit bericht

XebiaLabs heeft onlangs de beschikbaarheid aangekondigd van XL JetPack, een cloudtool waarmee ontwikkelteams applicaties veilig en snel in productie kunnen zetten in de cloud. Nu is XL JetPack beschikbaar in de Amazon Web Services (AWS) Marketplace.

DevOps-teams kunnen met XL JetPack hun Continuous Delivery-pipelines stroomlijnen, beveiligen en vereenvoudigen door deze oplossing van XebiaLabs rechtstreeks op AWS Marketplace te kopen. XL JetPack biedt orchestratie en deployment automation, templates gereed voor productie, om snel en veilig applicaties op te starten op Amazon Web Services met behulp van de best practices en herhaalbare processen. Organisaties krijgen hiermee een DevOps-basis om de migratie van applicaties naar de cloud te vereenvoudigen en te versnellen. Teams kunnen snel krachtige tools krijgen die nodig zijn om de uitrol van applicaties naar de cloud te waarborgen.

XebiaLabs biedt al een gecertificeerde AWS Quick Start en ondersteunt de AWS Service Catalogue, AWS Fargate, Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS), Amazon Elastic Container Service voor Kubernetes (Amazon EKS) en andere AWS services, waardoor ontwikkelaars eenvoudig tussen workloads van traditionele datacenters naar AWS kunnen schakelen.

Meer informatie: XebiaLabs XL JetPack

Company:

XebiaLabs

Partners