01-04-2019

BigML en GoHub ondersteunen startups met Machine Learning

Deel dit bericht

Machine Learning-platform BigML en GoHub van Global Omnium bundelen hun krachten met een strategisch partnerschap om de adoptie van Machine Learning in de startup- en industriesectoren te stimuleren. De samenwerking helpt de techn en businesssectoren Machine Learning in hun organisaties toe te passen, voorziet in Machine Learning-educatie en wil hen helpen concurrerend te blijven.

Tal van startups en veel bedrijfssectoren passen reeds Machine Learning-technieken toe om processen in HR-afdelingen te automatiseren om de juiste werknemers aan te nemen, om vraag te voorspellen om inventarisproblemen te voorkomen, om voorspellend onderhoud uit te voeren ter voorkoming van productieverlies, voor tijdige detectie van fraude, voor het voorspellen van energiebesparing, naast vele andere Machine Learning-toepassingen.

BigML en GoHub lanceren een volledig programma van Machine Learning-activiteiten, -workshops en -evenementen die zich richten op het leveren van kwaliteitscontent voor instellingen, grote bedrijven, de MKB-sector en startups. De evenementen geven uitleg over de impact die Machine Learning heeft en kan hebben op productie, financiën, marketing, personeelszaken, beveiliging en meer. Bovendien zal het partnerschap tussen GoHub en BigML de creatie van synergie tussen producten en diensten van beide partijen bevorderen. Een voorbeeld is het IoT-platform Nexus Integra, dat nu al een eigen voorspellende toepassing met BigML maakt.

BigML heeft haar hoofdkantoor in Corvallis, Oregon, en een kantoor in Valencia, Spanje. BigML biedt sinds 2011 een Machine Learning-platform dat bijna 90.000 analisten, wetenschappers en ontwikkelaars wereldwijd helpt hun eigen voorspellende toepassingen met BigML-technologie te implementeren.

Company:

BigML

Partners