11-04-2019

Infor neemt softwareleverancier Efficient Frontiers over

Deel dit bericht

Infor kondigt de overname aan van Efficient Frontiers, Inc. dba ReServe Interactive, een leverancier van cloudsoftware voor sales en catering, restaurantreserveringen en floor management. ReServe Interactive ontwikkelt en verkoopt software voor de hospitality-markt, waaronder hotels, restaurants, sport- en entertainmentfaciliteiten en wijnhuizen. Het biedt een volledig geïntegreerd cloudgebaseerd softwareportfolio.

ReServe Interactive heeft een hoofdkantoor in Livermore, Californië, en bedient Amerikaanse en Canadese restaurants, sport- en entertainmentfaciliteiten, evenementcentra, golf- en countryclubs en hotels. Door de overname kan Infor haar Infor CloudSuite Hospitality uitbreiden met de schaalbare, dynamische en intuïtieve sales- en cateringoplossing van ReServe Interactive en daarmee zijn aanwezigheid vergroten in locaties als amusementscentra, stadions, wijnmakerijen en conferentie- en congrescentra.

Tot de cloudgebaseerde hospitality-oplossingen van Infor behoren hotel property management, point of sale, revenue management, asset- en incidentbeheer, analytics en backoffice accounting. Door deze acquisitie kan Infor hospitality-organisaties helpen bij event lifecycle-management, van de eerste aanvraag tot de uitvoering; online diner-reserveringssystemen en diverse andere soorten activiteiten; floor-management en de verkoop van clublidmaatschap, inclusief lead management, contactbeheer en sales performance management.

Infor is wereldwijd een van de grootste aanbieders van hospitality-software. Tot de klanten behoren 9 van de top 10 grootste hotelmerken, en de producten worden in meer dan 20.000 hotels, casino’s en restaurants gebruikt. Door de overname van ReServe Interactive kan Infor een sales & catering-component aan Infor CloudSuite Hospitality toevoegen. Door de verbreding en verdieping van de oplossing kan Infor beter tegemoetkomen aan de toenemende behoefte van hospitality-bedrijven om een technologiepartner te vinden die hen door een proces van digitale transformatie kan begeleiden.

Financiële voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Tags:

Cloud, Software

Company:

Infor

Partners