30-04-2019

Dutch Blockchain Coalition organiseert landelijke conferentie

Deel dit bericht

Eind 2018 overhandigde de Dutch Blockchain Coalition (DBC) de visie Blockchain for Good aan Mona Keijzer (staatssecretaris EZK) en Raymond Knops (staatssecretaris BZK). In het visiedocument is beschreven op welke wijze de DBC de komende jaren bijdraagt aan de verdere implementatie van blockchain. Om de resultaten van deze inzet te delen, organiseert DBC op vrijdag 21 juni de eerste landelijke conferentie.

De eerste editie van de DBC Conference zal plaatsvinden bij DBC-kernpartner Rabobank in Utrecht, en staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van blockchain, en specifiek de DBC use cases. De Dutch Blockchain Coalition nodigt geïnteresseerden uit om aanwezig te zijn en deel te nemen aan een van de break out-sessies. Uiteraard is er op de dag ook ruim de gelegenheid om andere blockchain-geïnteresseerden te ontmoeten en vindt er matchmaking plaats.

Sprekers zijn onder anderen Alexander Enthoven (Kryha), Jeroen van Megchelen (Ledger Leopard), Claudia Terpstra (Rabobank), Olivier Rikken (AXVECO) en Frans van Ette (Dutch Blockchain Coalition). Daarnaast vindt een paneldicussie plaats en zijn er pitches met betrekking tot high level blockchainprojecten.

Registratie is kosteloos en mogelijk zolang er plekken beschikbaar zijn.

Partners