03-05-2019

Docker Enterprise 3.0 breidt platform uit

Deel dit bericht

Docker heeft tijdens DockerCon in San Francisco Docker Enterprise 3.0 aangekondigd, een end-to-end containerplatform waarmee ontwikkelaars snel elk type applicatie kunnen bouwen en delen - van legacy tot cloud native - en ze veilig overal kunnen uitvoeren, van hybride cloud tot de Edge.

Docker Enterprise 3.0 biedt nieuwe desktopmogelijkheden, geavanceerde development productiviteitstools, een vereenvoudigde en veilige Kubernetes-stack en een managed service-optie. Met Docker Enterprise 3.0 biedt Docker een nieuw niveau van eenvoud en veiligheid bij het implementeren en schalen van op containers en Kubernetes gebaseerde toepassingen.

Docker Enterprise 3.0 levert de volgende mogelijkheden en services:
• Geïntegreerde Docker Desktop Enterprise om productiviteit van ontwikkelaars te verhogen en levering van applicaties te automatiseren: met de toevoeging van Docker Desktop Enterprise aan het platform, is Docker Enterprise het enige containerplatform dat een consistente ontwikkeling-tot-productie ervaring biedt met een reeks automatiseringstools.
• Docker Kubernetes Services (DKS) om het schalen en de implementatie van applicaties te vereenvoudigen: DKS integreert Kubernetes van de ontwikkelaarsdesktop naar de productieserver.
• Docker-applicaties voor high-velocity innovatie: Docker-applicaties definiëren multicontainer-applicaties in een enkel pakket dat kan worden ingezet voor elke infrastructuur.

Met de aankondiging van Docker Enterprise 3.0 introduceerde Docker ook Docker Enterprise-as-a-service - een volledig beheerde service on premise of in de cloud. Docker heeft ook haar oplossingenaanbod uitgebreid. Voortbouwend op het succes van het Modernize Traditional App programma ondersteunt Docker's oplossingenaanbod nieuwe applicatie-ontwikkeling. Deze naanbiedingen, geleverd via het Professional Services and Consulting-programma van Docker, stellen organisaties die het Docker Enterprise-platform gebruiken in staat om een ​​containerisatiestrategie te ontwerpen die een routekaart voor verdere modernisering biedt.

Docker Enterprise 3.0 is beschikbaar als openbare bèta.

Partners