08-05-2019

Progress brengt Sitefinity 12 naar de Cloud

Deel dit bericht

Progress, leverancier van applicatieontwikkeling en digitale belevingstechnologieën, kondigt de nieuwste release van het platform voor digitaal belevingsbeheer Progress Sitefinity 12 aan. In deze release brengt Progress Sitefinity naar de cloud. Daarnaast biedt het vernieuwde platform verbeteringen op het gebied van productiviteit, efficiëntie en een snellere time-to-market.

Progress Sitefinity is nu cloud-native en volgens Progress het enige Web Content Management (WCM) Platform-as-a-Service (PaaS) binnen de huidige markt. Sitefinity Cloud herdefinieert productiviteit, geeft organisaties meer schaalgrootte, elimineert de noodzaak voor het beheer van de infrastructuur en integreert Microsoft Azure services. Hierdoor kunnen organisaties zich volledig richten op hun kernactiviteiten. Als een gehoste en beheerde service biedt Sitefinity Cloud:
- Operationele efficiëntie: Sitefinity Cloud minimaliseert de belasting voor IT-afdelingen en versnelt de time-to-market ter ondersteuning van bedrijfsdoelstellingen.
- Vereenvoudigd beheer: Sitefinity Cloud maakt op unieke wijze gebruik van de Azure DevOps Lifecycle Management Tooling voor een meer zichtbaarheid in de state-of-the-art CI/CD-processen die nodig zijn in de huidige WCM-omgevingen.
- Verminderd risico: De autoscaling infrastructuur wordt ondersteund door 99,9% beschikbaarheid van het serviceniveau en 24x7 ondersteuning.
- Bewezen prestaties: Sitefinity Cloud biedt de beste prestaties voor bezoekers door tot 1200 pageviews per seconde mogelijk te maken. Daarnaast overtreft het de prestatie-eisen die nodig zijn om voorop te lopen in de huidige digitale economie.

Verbetering productiviteit marketeers
Met een tweevoudige Gartner Peer Insights Customer Choice voor Web Content Management beoordeling is Sitefinity een van de gebruiksvriendelijkste content managementsystemen. Door de release van Sitefinity 12 blijft Progress marketeers de tools bieden om het beste uit zichzelf te halen. Dankzij verbeterde prestaties en content managementmogelijkheden plus meerdere productiviteitstools biedt Sitefinity 12 nu een volledig vernieuwde ervaring voor het beheren van pagina’s om de implementatie van het dagelijkse werk te vergemakkelijken en de productiviteit van marketeers te verhogen. Daarnaast reduceren de verbeterde synchronisatie van staging en live-omgevingen de afhankelijkheid van IT. Dynamische, op rollen gebaseerde formulieren waarin profieldata op basis van persona’s worden beheerd, verbeteren daarnaast de personalisatiemogelijkheden en unieke interacties.

Gedreven door ontwikkelaars
Als organisatie die in nauw contact staat met de app-ontwikkelaars community begrijpt Progress de behoefte aan controle en productiviteit van ontwikkelaars. Naast de eerder beschikbare mogelijkheden, zoals een hoge mate van uitbreidbaarheid, API-mogelijkheden voor headless implementatie en centraal multisite- en meertalig beheer, heeft Progress Sitefinity 12 gekozen voor een MVC-first-aanpak. Hierdoor wordt de time-to-market vergroot zodat ontwikkelaars in staat zijn om eenvoudig in te spelen op de zakelijke behoeften en het gebruik van populaire frameworks van derden voor een snellere time-to-market voor mobile-first webprojecten.

Maximale prestaties
“Klanten blijven zich ontwikkelen, terwijl hun webcontent zich tegelijkertijd moet richten op de algemene digitale ervaringen”, zegt John Ainswort, SVP Core Products bij Progress. “Progress is in staat dit te realiseren, met Progress Sitefinity kunnen bedrijven namelijk op effectieve wijze creatie, curatie, conversie, inzicht en optimalisatie mogelijk maken. Sitefinity 12 brengt veel nieuwe mogelijkheden op de markt om de operationele efficiëntie te verbeteren en de productiviteit van marketeers te verhogen. Daarnaast stellen we onze klanten met Sitefinity Cloud in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten met de zekerheid van een volledig Platform-as-a-Service (PaaS) dat de complexiteit minimaliseert, de kosten vermindert en zorgt voor maximale prestaties.”

Progress Sitefinity 12 is per direct beschikbaar.
Meer informatie: www.progress.com/sitefinity-cms.
Meer informatie over aanstaande Sitefinity webinars.

Partners