14-05-2019

SAP introduceert zakelijke apps voor iOS en Mac

Deel dit bericht

SAP brengt meer zakelijke applicaties naar iOS, en voor het eerst ook naar de Mac. Daarnaast wordt Core ML, de on-device machine learning-technologie van Apple, toegevoegd aan de SAP Cloud Platform SDK voor iOS. Dat maakten SAP en Apple bekend tijdens het jaarlijkse SAP-congres SAPPHIRE NOW.

Met de volgende versie van de SAP Cloud Platform SDK, die later deze maand verschijnt, kunnen bedrijven intelligente iOS-apps ontwikkelen op basis van SAP Leonardo. Machine learning-modellen worden automatisch gedownload naar de iPhone en iPad zodat apps offline kunnen draaien, en dan dynamisch updaten als ze verbinding maken met het SAP Cloud Platform.

Nieuwe applicaties voor iOS en Mac
In het kader van de samenwerking met Apple heeft SAP zijn populairste mobiele apps voor oplossingen van SAP SuccessFactors en SAP Concur - en SAP Asset Manager - opnieuw ontwikkeld voor iOS. Deze apps zijn volledig geïntegreerd met de iPhone en iPad voor een optimale beveiliging, prestaties en de nieuwste platforminnovaties van Apple.

SAP kondigt nu aan dat deze native iOS-ervaring wordt uitgerold naar zijn bredere applicatieportfolio. Als eerste aan de beurt zijn de SAP Ariba-oplossingen. Daarnaast komen er nieuwe apps voor de Mac die net zo krachtig en gebruiksvriendelijk zijn als de SAP iOS-apps, maar dan op desktops.

Samen innoveren
"Steeds meer bedrijven vertrouwen op Apple. Onze klanten waarderen de ongeëvenaarde security en het gebruiksgemak waar iOS om bekendstaat", zegt Bill McDermott, CEO van SAP. "Het biedt ze een superieur platform voor het bouwen van baanbrekende zakelijke applicaties. We hebben een hechte samenwerking met Apple. Deze aankondigingen tonen de commitment van SAP om samen te blijven innoveren."
De SAP Cloud Platform SDK voor iOS helpt ontwikkelaars om eenvoudig zakelijke iOS-apps te bouwen. Klanten in onder meer de maakindustrie, de retailsector en de transportwereld maken er gebruik van om hun manier van werken te transformeren.

Partners