13-05-2019

InfluxData stelt InfluxDB Cloud 2.0 beschikbaar

Deel dit bericht

InfluxData, maker van de tijdreeksdatabase InfluxDB, heeft de public beta van InfluxDB Cloud 2.0 aangekondigd - de belangrijkste evolutie van het platform sinds het project in 2013 is gestart. Met feedback van open source gebruikers en klanten heeft InfluxData het hele InfluxDB-platform versterkt en gestroomlijnd om de algehele ervaring te verbeteren voor ontwikkelaars en gebruikers. InfluxData nodigt ambitieuze ontwikkelaars uit om deel te nemen aan de public beta en feedback te geven die de toekomst van InfluxDB Cloud zal helpen vormgeven.

Inzicht in hoe gegevens in de loop van de tijd veranderen, is volgens Paul Dix, mede-oprichter en CTO van InfluxData, van cruciaal belang voor het creëren van bruikbare inzichten die meer bedrijfswaarde bieden. “Dit maakt tijdreeksen de beste abstractie voor het begrijpen van gegevens, wat de motivatie is achter ons speciaal gebouwde platform. We hopen dat de ontwikkelaarscommunity op deze reis ons zal vergezellen en zal toetreden tot het bètaprogramma van de InfluxDB Cloud 2.0. "

Enkele nieuwe functies in InfluxDB Cloud 2.0 zijn:
• Meer inzichten met nieuwe Flux-taalondersteuning: Flux is een krachtige scripting- en querytaal - de eerste functionele taal die speciaal is gebouwd voor tijdreeksgegevens.
• Enkele, uniforme API: alles in InfluxDB (ingest, query, opslag en visualisatie) is nu toegankelijk via een uniforme API.
• Geïntegreerde visualisatie en dashboarding: het werk van het Chronograf-project is nu onderdeel van InfluxDB.
• Gebruikstargeting: het nieuwe prijsmodel biedt meer flexibiliteit en zorgt ervoor dat klanten alleen betalen voor wat ze nodig hebben.

Partners