15-05-2019

SmartBear brengt testautomatisering naar Atlassian ecosysteem

Deel dit bericht

SmartBear, leverancier van tools voor bouw, testen en bewaken van software, heeft productintegraties aangekondigd tussen de testmanagementoplossing Zephyr en de testautomatiseringstools SoapUI Pro, TestComplete, CrossBrowserTesting en LoadNinja.

De recente overname van Zephyr is onderdeel van de strategie van het bedrijf om testautomatisering en testmanagement te verenigen met een native Jira Solution. Onlangs is SmartBear benoemd tot een leider in het Gartner Magic Quadrant 2018 voor Software Test Automation.

SmartBear toont de toewijding van het Zephyr-team aan het Atlassian-ecosysteem met de focus op de integratie van het gehele SmartBear-portfolio met de Atlassian-toolstack, inclusief veelgebruikte tools zoals Jira, Bitbucket en Confluence. Nu softwareteams vaker Jira, Confluence en andere Atlassian-producten in hun dagelijkse workflow opnemen, wil SmartBear de functionaliteit van Atlassian-tools uitbreiden naar testautomatisering.

Jira centrale werkplek
SmartBear erkent dat Jira voor veel teams de centrale werkplek is geworden. Door gebruik te maken van Zephyr en het creëren van nieuwe integraties, biedt SmartBear Atlassian-gebruikers een native Jira-ervaring voor al hun ontwikkelingsactiviteiten. Deze integraties vormen een aanvulling op workflows door integratie van functionele en performance testautomatisering mogelijk te maken in UI-, API- en datalagen, evenals op verschillende mobiele apparaten en browsers.

SmartBear heeft ook de Behavior Driven Development functionaliteit uitgebreid met de introductie van de Living Documentation Jira plug-in. Hiermee kunnen teamleden samenwerken door middel van discussies, opmerkingen en beoordeling van bestanden door testresultaten en documentatie rechtstreeks in Jira te publiceren van een bestaande bron en CI-omgeving.

Partners