16-05-2019

AO kiest voor DropShip-oplossing van BluJay

Deel dit bericht

BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, gaat een samenwerking aan met AO. AO, ook wel bekend als AO.com, is een wereldwijd grote online retailer van witgoed, technologie en elektronica. Het bedrijf kiest voor BluJay's DropShip-oplossing voor de levering van hun uitgebreide productaanbod.

AO, dat bekend staat om zijn leveringsbetrouwbaarheid, kiest BluJay Solutions om zijn supply chain-activiteiten te verbeteren. BluJay’s prestaties op het gebied van snelle en veilige gegevensuitwisseling en de vele samenwerkingsverbanden met leveranciers was voor AO doorslaggevend om voor BluJay te kiezen. AO breidt zijn productaanbod uit, daarom is een dropshipping-systeem met hoge capaciteit essentieel ter ondersteuning van de groeistrategie.

De samenwerking geeft AO toegang tot BluJay's Commerce suite, het Global Trade Network van logistieke bedrijven, en honderden leveranciers in het DropShip-netwerk van BluJay. Dit maakt verdere productuitbreidingen in de toekomst mogelijk. “We zijn blij om met AO samen te werken aan de ontwikkeling van hun supply chain-activiteiten”, zegt Sian Hopwood, SVP B2B Operations bij BluJay. "In het e-commerce tijdperk is expertise in dropshipping cruciaal voor bedrijven die sterke relaties met hun klanten willen opbouwen en onderhouden. BluJay heeft zowel de expertise als de ervaring om AO hier optimaal in te ondersteunen."

Tags:

ERP, Supply chain

Company:

BluJay

Partners