15-05-2019

DataStax Distribution of Apache Cassandra beschikbaar in Microsoft Azure Marketplace

Deel dit bericht

DataStax, leverancier van een hybride-clouddatabase gebouwd op Apache Cassandra, heeft aangekondigd dat DataStax Distribution of Apache Cassandra beschikbaar is in de Microsoft Azure Marketplace. DataStax-klanten en -ontwikkelaars kunnen profiteren van een eenvoudiger, meer kosteneffectieve manier om applicaties op Azure te bouwen en te schalen met DataStax Distribution of Apache Cassandra.

Volgens Matt Rollender, VP Global Business Development en Partners bij DataStax, maakt de DataStax distributie van Apache Cassandra op Azure Marketplace het voor ontwikkelaars eenvoudiger om applicaties te bouwen en te schalen in een hybride cloud of multi-cloud. De beschikbaarheid van DataStax Distribution of Apache Cassandra op Azure biedt volgens hem vele voordelen, waaronder:
• Ideaal voor IT-professionals en ontwikkelaars die de Azure Marketplace-ervaring op prijs stellen
• Openbaar beschikbaar in alle door Microsoft beheerde landen
• On-demand, pay-as-you-go, per-core prijsbepaling per uur
• Geoptimaliseerd voor eenvoudige implementatie in Azure
• Geconsolideerde facturering via Azure-factuur.

DataStax Distribution of Apache Cassandra stelt bedrijven in staat ontwikkeling met Cassandra te versnellen en het gebruik te verbeteren met gratis training, hulpmiddelen en middelen. Het wordt geleverd met een productieklare versie van Cassandra die 100 procent open source-compatibel is en wordt ondersteund door Cassandra-experts.

Partners