24-05-2019

Capgemini uitgeroepen tot Leader voor Software Testing

Deel dit bericht

Capgemini is uitgeroepen tot Leader in het NelsonHall Evaluation & Assessment Tool (NEAT) Report over Software Testing. In het laatste NEAT-rapport, getiteld Next-Generation Software Testing Services, scoorde Capgemini hoog als Leader voor het vermogen om direct voordeel te leveren aan klanten en te voldoen aan toekomstige eisen van klanten.

Voor dit rapport beoordeelde NelsonHall 17 leveranciers die next-generation softwaretestdiensten aanbieden. Het rapport onderstreept de expertise van Capgemini op de volgende gebieden:
- Capgemini verwacht een verschuiving van grote managed testing servicecontracten naar agile en as as-a-service contracten, waarbij het zijn methodologieën, IP en mogelijkheden zal brengen.
- Over de afstemming van Capgemini’s portfolio merkte NelsonHall op dat het bedrijf haar portfolio aan het afstemmen is op performance, security, mobile, UX testing en Agile/DevOps. Naast Agile en DevOps zal Capgemini verder gaan in Cognitive QA, op zoek naar meer AI-gebruikscases. Op termijn wil het bedrijf systematisch AI- en RPA-gebruikscases combineren voor het automatiseren van testdiensten.
- Op het gebied van Digital Testing vormen Internet of Things en aangesloten devices belangrijke elementen in Capgemini’s digitale teststrategie. Capgemini is ervan overtuigd dat het over uitgebreide ER&D-capaciteiten beschikt dankzij zijn capaciteiten op het vlak van auto’s, energie en nutsvoorzieningen, en medische apparatuur.

Topprioriteit
Mark Buenen, Global Leader Digital Assurance and Testing voor de Capgemini Group is verheugd met de erkenning door NelsonHall voor de expertise in Software Testing. “De klantervaring is voor Capgemini Group altijd een topprioriteit geweest in het snel evoluerende testlandschap en de digitale omgeving, aangewakkerd door complexe zakelijke uitdagingen. Met onze uitgebreide reeks testdiensten binnen de Group, waaronder Sogeti, richt Capgemini zich op het ondersteunen van haar klanten in hun transformatietraject om de kwaliteit te verbeteren in alle domeinen van IT-ontwikkeling en -onderhoud.”

Tags:

Testen, Agile, DevOps, QA

Company:

Capgemini, Sogeti

Partners