27-05-2019

Cognizant en AVEVA breiden samenwerking uit voor software-ontwikkeling

Deel dit bericht

Cognizant breidt haar Research & Development samenwerking uit met AVEVA, aanbieder van engineering en industriële software. Het doel van de uitbreiding is om geavanceerde industriële software te ontwikkelen die de toekomst in verschillende sectoren, van water en energie tot voeding en infrastructuur, vorm gaat geven.

De meerjarige samenwerking helpt klanten met het implementeren van nieuwe digitale technologieën om hun concurrentiekracht, winstgevendheid, en kapitaalrendement te verbeteren. Cognizant’s digitale, industriële IoT-, product-, cloud- en software-experts gaan nauw samenwerken met AVEVA’s industrie-experts om een breed aanbod van complexe engineering en industriële software te ontwerpen en bouwen.
De ontwikkelde producten omvatten de volledige engineeringlevenscyclus, waaronder simulaties, ontwerp, uitvoering, oplevering, planning, operationeel beheer, monitoring en controle en optimalisatie van de prestaties. Door agile ontwikkelmethoden en best practices in te zetten, kunnen Cognizant-experts samenwerken met AVEVA om de time-to-market voor de nieuwe software te versnellen.

Partners