04-07-2019

Vijf Microsoft MVP Awards 2019 voor Info Support

Deel dit bericht

Microsoft heeft vijf experts bij Info Support uitgeroepen tot Most Valuable Professional 2019 (MVP). Microsoft kent de MVP Awards toe aan professionals die aantoonbaar leider zijn binnen de Microsoft-community. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben diepgaande kennis van Microsoft producten en diensten.

De vijf awards bij Info Support zijn uitgereikt aan: Marco Kuiper (in de categorie Developer Technologies), Willem Meints (Artificial Intelligence), Sander Molenkamp (Azure), Peter Toonen (Developer Technologies) en Edwin van Wijk (Developer Technologies).

Info Support speelt al jaren een actieve rol binnen de Microsoft-community. De vijf bovengenoemde Info Supporters zijn dan ook voor het tweede jaar, en sommigen zelfs voor het derde of vierde jaar, benoemd tot MVP’s. Een belangrijke kerneigenschap van een MVP’s is dat ze altijd bereid zijn om anderen te helpen. Bij Info Support staat de ontwikkeling en kennisuitbreiding van werknemers dan ook centraal.

Eer
“Het is een eer om door Microsoft te worden erkend als MVP”, zegt Willem Meints, Technology Advocate bij Info Support. “Met een MVP award wordt ons werk binnen de Microsoft-community erkend. Het MVP programma geeft ons toegang tot de kennis en ervaring van Microsoft-engineers en andere MVP’s van over de hele wereld. Hierdoor kunnen we de medewerkers van de klant en onze collega’s nog beter helpen.”

Partners