15-07-2019

Mendix sluit partnerschap met Plain IT AG

Deel dit bericht

Mendix, een dochteronderneming van Siemens en aanbieder voor No Code/Low-code applicatie-ontwikkeling, heeft aangekondigd dat een partnerschap voor de DACH-regio is ondertekend met de Zwitserse service management provider Plain IT AG. Het in Thun gevestigde Plain IT AG is in 2002 opgericht en volledig in privaat bezit.

Plain IT AG breidt hiermee haar bestaande IT-servicemanagement portfolio uit met het Mendix No Code/Low-code ontwikkelingsplatform. Plain IT AG neemt het platform als basis voor de ontwikkeling van individuele apps of gehele applicatielandschappen in haar portfolio evenals speciale oplossingen voor SAP migraties naar S/4hana en samenwerking met Siemens IIoT platform MindSphere.

Daarnaast bouwt Plain IT AG, gebaseerd op het Mendix-platform, een volledig nieuwe en geavanceerde oplossing voor Enterprise Service Management. De relevante ondersteuningsprocessen worden aangeboden als digitale services. De Enterprise Service Management-oplossing wordt aangeboden als een gestandaardiseerde, volledig beheerde cloudservice in verschillende vormen.

Partners