22-07-2019

Progress kondigt MOVEit Cloud Dedicated SaaS aan

Deel dit bericht

Progress heeft de beschikbaarheid aangekondigd van [Ipswitch] MOVEit Cloud Dedicated. Deze cloudgebaseerde managed file transfer (MFT)-oplossing, waarbij alle hardware en software wordt toegekend aan een enkele klant, maximaliseert de prestaties, beschikbaarheid en snelheid.

Klanten maken al jaren gebruik van MOVEit Cloud, het MOVEit Transfer MFT SaaS-aanbod waarbij meerdere klanten via een cloud-based multitenant omgeving  op een veilige wijze bestandsoverdrachten doen. MOVEit Cloud Dedicated MTF breidt de beschikbare opties uit voor klanten die een eigen veilige omgeving voor bestandsoverdracht nodig hebben. Klanten kunnen vanaf nu kiezen voor een dedicated in de cloud gehoste omgeving die de beste performance en voorspelbaarheid biedt voor bedrijfskritieke processen rondom bestandsoverdrachten. Deze klant-exclusieve omgevingen kunnen ook eenvoudig integreren met ondersteunde antivirus- of data loss preventieve tools  etc.

De MOVEit Automation SaaS-oplossing is nu ook beschikbaar via MOVEit Cloud Dedicated. MOVEit Automation biedt geavanceerde mogelijkheden voor workflowautomatisering zonder dat scripting nodig is. Het werkt met MOVEit Transfer en andere protocollen om nieuwe workflows eenvoudig en snel te automatiseren, waardoor de kans op fouten in repetitieve processen wordt verminderd en de uitvoering ervan wordt georkestreerd.

Focus op beveiliging
"Met de nieuwste versie van MOVEit Dedicated Cloud spelen we in op de behoeften van  klanten met een scherpe focus op beveiliging, isolatie, performance en voorspelbaarheid", aldus John Ainsworth, Senior Vice President, Core Products, Progress. "Wij bieden onze klanten extra flexibiliteit om te werken met  antivirus- en data loss preventieprogramma’s van hun keuze, in combinatie met het voordeel van een deskundig beheerde  MOVEit Automation en  MOVEit Transfer in de cloud, waarmee  we een nieuw niveau van waarde voor de bedrijfskritieke file transfer aan onze klanten bieden. "

Net als MOVEit Cloud combineert MOVEit Cloud Dedicated de security, gecentraliseerde toegangscontrole, bestandsversleuteling ofwel encryptie en het monitoren van MOVEit Transfer activiteiten met het gemak van een cloudservice. Hierdoor kunnen klanten bestanden overdragen  zonder dat ze hiervoor MOVEit, de bijhorende servers en disaster recovery (DR)-systemen hoeven aan te schaffen, configureren of onderhouden. Klanten kunnen zich er ook van verzekeren compliant te zijn met SLA's, interne governance en wettelijke vereisten, zoals GDPR/AVG, PCI en HIPAA.

MOVEit Cloud Dedicated is per direct beschikbaar.

Partners