30-07-2019

Progress kondigt MOVEit 2019.1 aan

Deel dit bericht

Progress introduceert Ipswitch MOVEit 2019.1, de beveiligde managed file transfer (MFT) oplossing die door duizenden mensen wordt gebruikt om volledige zichtbaarheid en controle te bieden op het gebied van bestandsoverdracht.

Volgens Gartner hebben in 2017 organisaties ongeveer 12 miljard dollar uitgegeven aan integratietechnologieën om te voldoen aan de integratie- en API-vereisten. "Welke onder andere applicatie-integratiesuites, data-integratietools, integratieplatform as a service (iPaaS), B2B-gatewaysoftware, beheerde bestandsoverdracht, berichtgeoriënteerde middleware en API-beheerplatforms omvatten.” Dit geeft duidelijk aan dat MFT een belangrijke technologie blijft voor bedrijven om werk gedaan te krijgen, vooral omdat het volume en de verscheidenheid aan data en de manier waarop bedrijven deze informatie gebruiken blijft groeien.

“Wij beschouwen MOVEit als een van de toptechnologieën in de branche, de oplossing scoort erg hoog op kwaliteit en op de breedte en diepte van de mogelijkheden”, aldus Chris Payne, Managing Director bij Advanced Cyber Solutions. “Met deze nieuwe release draagt Progress bij aan het sterke merk van Ipswitch. Daarnaast is het goed om te zien dat ontwikkelingen en innovaties niet vertragen nu deze twee bedrijven samengevoegd worden. We kijken er erg naar uit om te zien hoe Progress nog meer toegevoegde waarde kan bieden aan dit toch al sterke productportfolio.”

Significante toepassingen
Met de release van MOVEit 2019.1 versterkt en breidt Progress haar investering in MFT uit door het toevoegen van significante toepassingen zoals:
Ipswitch MOVEit Transfer oplossing:
Optionele Azure Native Encryption – Biedt gebruikers de mogelijkheid om MOVEit native encryptie voor Azure Blob opslag uit te schakelen. Aangezien de Azure Blob data en verkeer automatisch gecodeerd worden, kan dit performance-sapping dubbele-encryptie voorkomen en de overdracht van bestanden aanzienlijk versnellen zonder dat het de veiligheid aantast.
API & Plugin Updates – Dit omvat updates voor JAVA OpenJDK 11, MySQL 8.0.16, Windows Server 2019, volledige 64-bit ondersteuning en extra REST APIs. Deze updates bieden ondersteuning voor de huidige servers, databases en gerelateerde systemen van de klant.

Ipswitch MOVEit Automation oplossing:
Multiple Server Support – Een nieuw drop-downmenu stelt gebruikers in staat om meerdere automatiseringsservers te beheren vanaf een enkele interface zonder dat ze zich in afzonderlijke sessies op elke server hoeven aan te melden. Dit bespaart tijd en maakt het beheer efficiënter.
Toestemmingsconfiguratie – Een nieuwe, eenvoudige interface voor het definiëren van resource-groepen stelt gebruikers in staat om de toegang van gebruikersgroepen tot resource-groepen te bekijken en te beheren. Dit ondersteunt elke Windows- of domein (AD) gebruikersgroepnaam en vereenvoudigt het beheer van gebruikers- en groepen.
Plugin Updates – Dit omvat update voor MySQL 8.0.16 en Windows Server 2019.

Betrouwbare technologie
Managed File Transfer is volgens John Ainsworth, SVP Core Products bij Progress, een uiterst belangrijke technologie voor elk bedrijf dat investeert in IoT en de digitale transformatie. “Onze klanten hebben een sterke, betrouwbare technologie nodig die ze kunnen vertrouwen en daarom hebben ze voor MOVEit gekozen. Nu dit deel uitmaakt van Progress, is het ons doel om deze technologie te blijven stimuleren met de ondersteuning, engineering en innovatie die een bedrijf van onze omvang kan leveren.”

Partners