01-08-2019

Visma neemt HR2day en Dotweb over

Deel dit bericht

Visma heeft haar aanwezigheid op de Nederlandse markt het afgelopen jaar fors uitgebreid. Met de overname van HR2day en Dotweb heeft de organisatie nu ruim 2000 werknemers in deze voor Visma uiterst strategische regio.

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met meer dan 9500 medewerkers en een netto-omzet van 1.199 miljoen euro in 2018 is Visma een van Europa's grote softwarebedrijven. Visma is tevens cosponsor van de Team Jumbo-Visma wielerploeg.

CEO Øystein Moan van Visma is verheugd om HR2day en Dotweb binnen de Visma Group te verwelkomen. “Deze twee sterke nieuwe aanwinsten zijn voor ons van grote strategische waarde. Ze stellen ons in staat om ons aanbod op hrm-gebied nog verder uit te breiden en onze positie op de Nederlandse en Europese markt te versterken”.

HR2day is aanbieder van een uitgebreid cloudplatform dat integrale ondersteuning biedt voor hr-processen, van salarisadministratie tot talentbeheer. Dotweb is aanbieder in verzuim- en hr-oplossingen die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de gezondheidszorg, de overheidssector en het bedrijfsleven. Beide bedrijven zullen zelfstandig blijven opereren binnen de Visma Group.

Partners