29-08-2019

Citrix behaalt Red Hat OpenShift Operator certificaat

Deel dit bericht

Citrix heeft aangekondigd dat Citrix ADC het Red Hat OpenShift Operator certificaat heeft behaald, waarmee het IT-organisaties een flexibele en consistente mogelijkheid biedt om applicaties op grote schaal te ontwikkelen, testen en leveren in Kubernetes-omgevingen. Citrix ADC’s zijn compatibel binnen de Red Hat platforms, inclusief Red Hat OpenShift, en de volledige stack wordt commercieel ondersteund door Red Hat en partners.

Citrix ADC is een softwaregerichte oplossing voor applicatielevering en load balancing, ontwikkeld om een hoogwaardige digital enterprise experience te bieden voor web-, traditionele en cloud-native applicaties, ongeacht waar deze worden gehost. De oplossing kan on-premises worden geïmplementeerd, maar ook op alle types cloud en cloud-native platforms, waaronder Amazon Web Services (EKS), Google Cloud Platform (GKE) en Microsoft Azure (AKS). Het Red Hat OpenShift Operator certificaat bouwt voort op Citrix’ Red Hat Container certificaat en onderstreept Citrix’ toewijding aan de opkomende technologieën van Red Hat.

“Red Hat OpenShift is het meest uitgebreide enterprise Kubernetes-platform in de branche,” zegt Julio Tapia, Executive Director Red Hat Partner Ecosystem. “Kubernetes operators zijn aantrekkelijk omdat ze helpen bij het coderen van de menselijke operationale logica die normaal vereist is voor het beheren van diensten die worden uitgevoerd als Kubernetes-native applicatie en die het dagelijkse werk eenvoudiger moeten maken. De Citrix ADC Operator stelt ontwikkelaars en IT-afdelingen in staat om applicaties te leveren met de snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid die moderne cloudomgevingen vereisen.”

Naast Red Hat Openshift, kan Citrix ADC worden geïntegreerd met een uitgebreide set open source- en CNCF ecosysteemtools, waaronder Prometheus, Grafana, Spinnaker, FluentD, Kibana, Open Tracing en Zipkin.

Partners