30-08-2019

Visma benoemt John Reynders als Country Director Netherlands

Deel dit bericht

Visma, aanbieder in business cloudsoftware, heeft John Reynders benoemd tot Country Director Netherlands. Nederland is voor Visma de belangrijkste groeimarkt en daarom is Reynders gevraagd de marktpositie van Visma in Nederland verder te versterken en het bedrijf te laten groeien.

De focus blijft gericht op innovatie en het ondersteunen van organisaties om maximaal te kunnen presteren. Reynders is de eerste Country Director binnen de van oorsprong Noorse softwareleverancier.

John Reynders (42) heeft ervaring in meerdere management- en directiefuncties. Binnen Microsoft Nederland heeft hij veel verschillende divisies mogen leiden. Drie jaar geleden heeft Reynders de overstap gemaakt naar Microsoft Western Europe, waar hij als General Manager verantwoordelijk was voor de cloudtransformatie en groei van business applicaties in West-Europa. Keer op keer heeft Reynders een belangrijk aandeel gehad in het uitbouwen en het versneld laten groeien van organisaties waar hij werkte, met in de meeste gevallen een sterke focus op transformatie.

Wat Reynders aanspreekt over zijn nieuwe functie binnen Vismam is de cultuur en het brede en dienstenaanbod. “Visma is een grote organisatie met een toonaangevende positie in Europa en heeft de mindset en het ondernemerschap van een klantgerichte start-up weten te behouden. Onze organisatie levert een breed portfolio aan cloudsoftware, waardoor klanten onze organisatie bedrijfskritische processen toevertrouwen.”

Tags:

Cloud, Software

Company:

Visma Software

Partners