30-08-2019

Accenture opent registratie Blue Tulip Awards 2020

Deel dit bericht

Ondernemers en bedrijven kunnen hun startupinitiatieven inschrijven voor de Blue Tulip Awards, de opvolger van de Accenture Innovation Awards. Met de naamsverandering wil Accenture de slagkracht van het grote startupecosysteem van startende ondernemers, grote bedrijven, accelerators, investeerders en andere innovatiepartners verder vergroten en groei stimuleren. Op deze manier hoopt Accenture meer samenwerkingen aan te gaan om innovatie gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.

De Blue Tulip Awards erkennen en onderscheiden impactvolle innovaties uit binnen- en buitenland met het stimuleren en versnellen van innovatie als doel. Zowel startende ondernemers als grote bedrijven met startupinitiatieven die jonger zijn dan drie jaar, kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Blue Tulip Awards. Deelnemers registreren zich voor de volgende thema’s: Health, Nutrition, Living & Working, Security, Climate, Education, Mobility en Finance. Inschrijven kan tot en met 17 november 2019.

Uitgebreide workshops, expertadvies en trainingen
Deelnemers krijgen gedurende het Blue Tulip Awards-programma via het netwerk, bijeenkomsten en workshops inzichten en ondersteuning van experts en organisaties binnen en buiten hun branche, die mogelijke nieuwe samenwerkingen initiëren en exposure creëren. Partners van de Blue Tulip Awards zijn onder andere Avanade, Dell EMC, Growth Tribe, Impacthub, Microsoft, nlgroeit, Oracle, PNO, Rockstart, Silicon Canals, Stibbe, SubTracers, Symbid, Techleaps.nl, TekDelta, The Next Web en YesDelft.

Belangrijke data
Alle ingezonden innovaties worden per thema beoordeeld door een jury bestaande uit branche-experts, opinieleiders, influencers en voorgaande winnaars van de Accenture Innovation Awards. De tijdlijn ziet er als volgt uit:
- de inschrijvingstermijn voor innovaties loopt tot en met 17 november 2019;
- 2 tot 10 december 2019: jurybijeenkomsten;
- 14 januari 2020: bekendmaking van de top 25-innovaties per thema;
- 14 februari 2020: bekendmaking van de top 10-innovaties per thema;
- 13 maart 2020: bekendmaking van de top 5-innovaties per thema;
- 17 april 2020: de finales van de Blue Tulip Awards vinden plaats tijdens de Accenture Innovation Summit. Na pitches van de finalisten worden de winnaars per categorie bekendgemaakt.

Company:

Accenture

Partners