02-09-2019

GitLab maakt programma bekend van GitLab Commit 2019

Deel dit bericht

DevOps-platform GitLab heeft het programma en de sprekers aangekondigd voor haar eerste gebruikersevent 2019 GitLab Commit London. Dit zal plaatsvinden op 9 oktober in Londen.

GitLab brengt tijdens GitLab Commit 2019 developers, operations & security professionals samen om best practices en ervaringen met DevOps te delen. Sprekers zullen tijdens het event onder andere hun ervaring met DevOps delen door middel van praktijkvoorbeelden, er zullen discussies zijn op het gebied van strategie en technologie, de sprekers zullen een blik achter de schermen geven van development lifecycle en meer.

Volgens Priyanka Sharma, Director Technical Evangelism bij GitLab, werken er inmiddels meer dan 100,000 organisaties en miljoenen developers met GitLab die ook allemaal co-creators zijn. Daarom staat volgens haar tijdens GitLab Commit de eindgebruiker centraal.
De agenda van GitLab Commit is gevarieerd; naast presentaties en technische sessies is er ruimte voor live coding, deep-dives, en case studies over cloud native, Kubernetes, CI/CD, Data, Open Source, security en meer. Onder de sprekers zijn niet alleen GitLab klanten maar ook cloud native experts en experts van open source communities.
Het complete programma van GitLab Commit London is hier te bekijken.

Partners